Heimwee hebben is niet leuk. Heim-weetjes zijn dat wel, hoop ik! Het zijn weetjes over de stad die ik al tientallen jaren mijn heim kan noemen. De leukste dertig heb ik gebundeld in een boek dat eind 2021 is uitgekomen. Klik hier voor een preview! Het boek is full color gedrukt bij de gerenommeerde uitgeverij WBooks, heeft 185 pagina’s en kost € 27,95. De tweede druk is al uit! Wilt u er eentje en woont u in Utrecht-stad? Dan doet u me een groot plezier als u het boek rechtstreeks bij mij bestelt. Krijgt u desgewenst een gesigneerd exemplaar en kom ik het nog bij u thuis afleveren ook!

Een paar heim-weetjes zien? Op 14 januari 2022 gaf ik een lezing in de Utrechtse bieb. Die is hier online te bekijken. Ook heb ik diverse heim-weetjes verfilmd. Op de site www.heim-weetjes.nl kunt u er een aantal van zien.

De reacties op het boek zijn unaniem lovend. ‘Heel erg leuk om te lezen!’, ‘Hier mag je trots op zijn’ en ‘Wat is het mooi geworden!’ zijn er zomaar een paar. Binnen twee weken stond mijn boek bij boekhandel Broese in de top 10 van best verkochte boeken. Ook is het boek door Broese getipt als boek van de week. Verder schreef ook de DUB, het online blad van de Universiteit Utrecht, er een mooie recensie over Bovendien vindt de bekende Utrechter Koos Marsman het ‘een praaachtig boekie‘. Als dat geen aanbevelingen zijn, dan weet ik het ook niet meer :D. Bestellen kan via deze link!