Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Daarom is de wandeling van vandaag gewijd aan bekende én minder bekende vrouwen van Utrecht. Neem bijvoorbeeld Anna Maria von Schurman. Dit multitalent was de eerste vrouw die (stiekem) aan een universiteit werd toegelaten. Of denk aan de erudiete Belle van Zuylen (‘Ik heb geen talent voor ondergeschiktheid’). Of aan de vrome Suster Bertken die zich liet inmetselen in het koor van de Buurkerk. Ga mee en geef deze vrouwen alsnog het eerbetoon dat ze verdienen!

Deze wandeling duurt anderhalf uur (10.30-12.00) en kost 10 euro per persoon. Zin om mee te gaan? Hartstikke leuk! Meld u even aan via onderstaand formulier, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan anderen doorgegeven.

Er is wel een minimum aantal deelnemers vereist om deze wandeling door te kunnen laten gaan. Ook bij heel slecht weer kan de wandeling worden geannuleerd. Uiterlijk 24 uur van tevoren krijgt u bericht of de wandeling doorgaat of niet!